MUŞ Haber Girişi : 23 Mayıs 2024 09:48

Muşspor'a jandarma desteği: Futbolcular şaşırdı kaldı!

Muşspor'a jandarma desteği: Futbolcular şaşırdı kaldı!
Muşsporlu oyuncular antrenman sırasında jandarmayı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Muş İl Jandarma Komutanlığı personelleri ziyarette takıma moral verdi. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş İl Jandarma Komutanlığı TFF 3. Lig Play-Off finalinde Erbaaspor ile karşılanacak olan Muşspor oyuncuları ve teknik heyetini antrenmanda ziyaret etti. Anlamlı ziyarette heyet, takıma başarı dileklerini iletti. 

 

 

ANTRENMANDA SÜRPRİZ ZİYARET

 

 

Muşsporlu oyuncular antrenmanlarına devam ederken İl Jandarma Komutanlığı'ndan bir heyet antrenman sahasına geldi. Bu beklenmedik ziyaret, futbolcular ve teknik heyet arasında şaşkınlık ve sevinç oluşturdu. 

 

 

MORAL VE DESTEK MESAJI

 

 

Ziyaret eden heyet, Muşspor'un final maçında göstereceği mücadeleye olan inancını dile getirdi. Takıma desteklerini sunan jandarma yetkilileri, Muşspor'un bu önemli maçtan galip geleceğine inandıklarını belirtti.

 

Muş İl Jandarma Komutanlığı'nın bu anlamlı ziyareti, Muşspor camiasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Kulüp yetkilileri, jandarmaya göstermiş oldukları destek ve moral için teşekkürlerini iletti.

 

Muşspor'un TFF 3. Lig Play-Off finalinde Erbaaspor'u yenerek 2. Lige yükselmesini dileyen jandarma yetkilileri, takıma olan güvenlerini vurguladılar. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

HABER: VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar