MUŞ Haber Girişi : 07 Mayıs 2023 19:15

Muşspor 3 gole 3 puan aldı

Muşspor 3 gole 3 puan aldı

Muşspor Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 3. grubun 32. hafta maçında Büyükçekmece Tepecik Spor’u 3-1 mağlup etti.

Muşspor, TFF 3. Lig'in 32. Haftasında kendi evinde ağırladığı İstanbul temsilcisi deplasmanda Büyükçekmece Tepecik Spor’u Ömer Çetinbaş, Berkehan Biçer ve Oktay Bala’nın ayağından bulduğu gollerle maçı kazandı.

Bu sezon gerek sakatlıklar gerekse hakem hatalarından dolayı sezon başında bırakmış olduğu hedeflerden uzaklaşan Muşspor, ligin bitmesine 2 hafta kala kendi evinde oynadığı karşılaşmada taraftarlarına 3 gollü galibiyet armağan etti.

Maçın ilk dakikalarında tutuk bir görüntü sergileyen sarı beyazlı temsilcimiz daha sonra toparlanarak oyunun kontrolünü eline almayı başardı. Atak bir oyun sergileyerek rakibine baskı kuran Muşspor, maçın 34. Dakikasında kurmuş olduğu baskının meyvesini Ömer Çetinbaş’ın atmış olduğu golle almış oldu. (1-0) ilk yarıyı Ömer Çetinbaş’ın ayağından bulduğu golle soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

71. dakkida 1-1 olan karşılaşma  Berkehan Biçer’in attığı gole Muşspor tekrar öne geçti (2-1) oyundaki baskısını sürdüren temsilcimiz maçın uzatma dakikalarında bu defa sahneye çıkan Oktay Bala’nın golüyle maçtan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

İkinci devreye playoff oynama hedefiyle başlayan fakat şansız bir şekilde bu hedefinden de kopan Muşspor, bu karşılaşmadan almış olduğu 3 puan puanını 41’e yükseltti. Muşspor, gelecek hafta deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi Spor ile karşılaşacak.

Muş Şehir stadında oynanan ve saat 13.00’da başlayan karşılaşmayı Ankara bölgesinden C klasman hakemi Evren Aydoğan yönetti. Aydoğan’ın yardımcılıklarını ise Zonguldak bölgesinden C Klasman Yardımcı Sinan Günaydın ve ve Ankara bölgesinden C Klasman Yardımcı Hakemi Orhun aydın Duran yaptı. Maçta Ankara bölgesinden Bölgesel Hakem Turan Çakıl ise dördüncü hakem olarak görev aldı.

Muşspor, Büyükçekmece Tepecik Spor karşına Egeberk Gabel, Efe Karaoğlu, Berkehan Biçer, Furkan Yıldırım, Alperen Özşahin, Taha Tunç, Kadir Torbacı, Erkam Kömür, Mehmet Boztepe, Ömer Çetinbaş ve Abdulkadir Kuzey 11’i ile çıkarken rakip Büyükçekmece Tepecik Spor ise Bahattin Tuğrul Aygün, Mert Ilıman, Furkan Safi, Koray Koçaslan, Yasin Kargı, Ramazan Övüç, Umut Kerem Ayar, Ertuğrul Eramil, Ahmet Can Özer, Ulaş Şimşek ve Doğukan Sabih Toksöz 11’i ile çıktı.

Muşspor, ligde oynadığı 31 maçta 11 galibiyet 8 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 41 puan topladı.

 

Resmi İlanlar