MUŞ Haber Girişi : 17 Ekim 2024 09:09

Muşspor 23 Elazığ FK maçına kenetlendi: Hedef mutlak galibiyet

Muşspor 23 Elazığ FK maçına kenetlendi: Hedef mutlak galibiyet
Nesine 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Muşspor, ligin 7. hafta karşılaşmasında 23 Elazığ Futbol Kulübü'nü kendi sahasında ağırlayacak.

ALPARSLAN DİYARI – Maç öncesinde hazırlıklarını sürdüren Muşspor’da hedef, mutlak galibiyet. Teknik ekip ve oyuncular, bu zorlu mücadeleden 3 puan alarak ligde üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

 

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

 

Muşspor, bu kritik karşılaşma öncesinde yoğun bir antrenman programı uygulayarak maça hazırlanıyor. Takım, kendi evinde oynamanın avantajını kullanarak taraftarlarının desteğiyle galibiyete ulaşmak istiyor. Teknik Direktör ve futbolcular, idmanlarda gösterdikleri yüksek motivasyon ve kararlılık ile bu maçtan galip ayrılma hedeflerine odaklanmış durumda.

 

 

MAÇA HAZIRLIK SÜRÜYOR

 

Takım, hafta boyunca hem taktik hem de fiziksel anlamda hazırlıklarını sürdürdü. Teknik ekip, 23 Elazığ Futbol Kulübü'nün oyun yapısını analiz ederek, rakibe karşı etkili bir strateji belirlemek için yoğun mesai harcıyor. Antrenmanlar, yüksek tempolu çalışmalar ve takımın koordinasyonunu güçlendiren taktiksel dizilişlerle devam ediyor.

 

TARAFTARA BÜYÜK GÖREV

 

Muşspor’un, kendi evinde oynayacağı bu önemli karşılaşmada taraftar desteği büyük önem taşıyor. Kulüp yönetimi ve oyuncular, tüm Muşspor taraftarlarını stada davet ederek, takımın arkasında güçlü bir destekle galibiyet yolunda büyük bir adım atmayı amaçlıyor.

 

 

TEKNİK DİREKTÖRDEN AÇIKLAMA

 

Muşspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal yaptığı açıklamada, takımın moral ve motivasyonunun yüksek olduğunu, sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

 

Teknik Direktör İncedal, "Oyuncularım çok iyi çalışıyor ve bu maça hazır. Taraftarlarımızın da desteği ile 23 Elazığ Futbol Kulübü'nü yenmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

Muşspor’un Nesine 3. Lig 1. Grup’taki yükselişini sürdürebilmesi için bu maç büyük önem taşıyor. Tüm gözler bu hafta sonu oynanacak olan mücadelede olacak.

 

HABER SAMİ DEMİR

FOTO: MUŞSPOR

Resmi İlanlar