MUŞ Haber Girişi : 02 Ocak 2024 11:07

Muşluların gönlünde taht kuran Hakkı Bulut, Çalmadık kapı bırakmıyor!

Muşluların gönlünde taht kuran Hakkı Bulut, Çalmadık kapı bırakmıyor!
Yeniden Refah Partisi Muş Belediye Başkan Aday adayı olan Hakkı Bulut, Muş’ta gezilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Yaklaşık 2 aydır Muş’u adım adım gezen Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Hakkı Bulut, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, iş insanları ve vatandaşları selamlayarak sevdalısı olduğu Muş için hayallerini, hedeflerini ve projelerini anlatıyor, toplumun tüm kesimlerinin görüşlerini dinleyerek, şehrin sorunlarına ve taleplerine yönelik ortak çözüm yolları buluyor ve yol haritası çiziyor.

 

 

 

Vatandaşlarla kurduğu güçlü diyalogla büyük bir sempati ve teveccüh toplayan Hakkı Bulut, Muş’u marka şehir yapma yolunda atacakları adımlar için heyecan ve güç depoluyor.

 

 

 

 

 

“1994 YILINDA BELEDİYENİN BİR KURUŞUNUN DAHİ ZAYİ EDİLMEDİĞİ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYDI”

 

 

Halktan büyük bir teveccüh alan Yeniden Refah Partisi Muş Belediye Başkan Aday Adayı Hakkı Bulut, “31 Mart yerel seçimlerinde partimize destek bekliyoruz. Neden? Çünkü her zaman her fırsatta anlatılan 1994 milli görüş belediyeciliğinin yeniden 2024’te milletimize ulaştırılması için milletimizle buluşturulması için desteğinizi bekliyoruz. 94’te neler oldu? Bir defa israfın, rüşvetin, yolsuzluğun, çifte standardın, adam kayırmanın, torpilin, adaletsizliğin ortadan kaldırıldığı bir belediyecilik anlayışı vardı. Belediyenin bir kuruşunun dahi zayi edilmediği bir belediyecilik anlayışıydı. Beyaz Masa uygulamasıyla halkın derdiyle dertlenen, halka kapılarını açan bir ve rüşvet alan da veren de melundur tabelasının belediyelerin girişine asıldığı bir belediyecilik anlayışıydı. Bununla beraber efsane hizmetlerle halkımızı buluştururken bugün olduğu gibi belediyeler boğazına kadar borca batırılarak değil tam tersine belediyelerin önceki dönemden gelen borçlarının ödendiği, belediyenin kasasında fazladan para olan bir belediyecilikti. Bugün olduğu gibi belediyeyi bir zenginleşme yeri, bir rant kapısı, ailesini, sülalesini zengin etme aracı olarak gören değil, milletin derdine derman olup böylece Allah'ın rızasını kazanmak, halka hizmet Hak'ka hizmettir anlayışıyla yapılan belediyecilikti. İşte bu anlayışın, bu belediyeciliğin inşallah 30 sene sonra yeniden Muşumuzla, milletimizle buluşturulması için Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık.” dedi.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL/ HARUN SEÇKİN"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar