MUŞ Haber Girişi : 05 Nisan 2024 10:14

Muşluların dikkatine! Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçlarını açıkladı…

Muşluların dikkatine! Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçlarını açıkladı…
Sağlık sektöründe istihdam edilmek isteyen Muşlular için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanlığı, 8 bin işçi alımı kura sonuçlarını açıkladı ve Muşlularda bu fırsattan yararlanma şansını elde etti.

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşen başvuruların ardından kura çekimi için 3-4 Nisan tarihlerinde tamamlandı. Sağlık Bakanlığı'nın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanan kura çekimi sonrası, Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ilan edildi. İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapıldı. Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir kura sonuçları kazananların isim listeleri erişime açıldı. 4 Nisan'da diğer illerin kura çekimi sonuçları yayınlandı.

 

 

 

 

Peki, İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, Sağlık Bakanlığı kura sonucu sorgulama ekranı ve ayrıntılar.

 

 

 

 

 

 

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi sonuçları isim listeleri erişime açıldı. Bakanlığın taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere güvenlik, temizlik ve elektrikçi gibi pek çok alanda 8 bin işçi alımında başvuru süreci şubat ayında gerçekleşti. Kura çekilişinin ardından, mülakat olmadan, yakın zamanda yerleştirme işlemi de tamamlanacak. Sağlık Bakanlığı temizlik ve güvenlik personeli alımı kura çekimi 3 Nisan tarihinde noter huzurunda gerçekleşti ve YouTube hesabından da takip edilebildi. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre 8 bin işçi alımı kura sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edildi. Yapılan açıklamada, "3 Nisan 2024 Çarşamba günü kura çekilişi yapılan Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir illeri için sonuçlar açıklanmıştır. Diğer iller için kura çekilişi 4 Nisan 2024 Perşembe günü yapılacak olup, sonuçları aynı gün saat 20:00 den sonra açıklanacaktır." ifadeleri yer aldı. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekiminin ikinci etabı da 4 Nisan'da gerçekleşti. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, detaylar.

 

 

 

 

 

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

 

 

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde noter huzurunda canlı yayınlanarak gerçekleşecektir.

 

 

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI AÇIKLANDI

 

 

Kura sonuçları aynı gün saat 20:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edildi.

 

 

Yapılan açıklamada, "3 Nisan 2024 Çarşamba günü kura çekilişi yapılan Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir illeri için sonuçlar açıklanmıştır. Diğer iller için kura çekilişi 4 Nisan 2024 Perşembe günü yapılacak olup, sonuçları aynı gün saat 20:00 den sonra açıklanacaktır." ifadeleri yer aldı.

 

 

 

4 Nisan tarihinde gerçekleşen ikini kura çekilişi sonrası diğer illerin de nihai isim listeleri belli oldu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "T.C. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası sonuçları tüm iller için açıklanmıştır." denildi.

 

 

İŞKUR GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NASIL İZLENİR?

 

4 Nİsan tarihli Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlandı.

 

 

4 NİSAN 2024 (PERŞEMBE) GÜNÜ KURA ÇEKİLİŞİ YAPILAN OLAN İLLER:

 

 

 

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:30’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)4 Nisan 2024 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

 

 

 

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:30’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

 

 

"HABER MERKEZİ"

 

 

Resmi İlanlar