GÜNDEM Haber Girişi : 16 Ekim 2023 09:04

Muşlular dikkat! Meteoroloji uyardı

Muşlular dikkat! Meteoroloji uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kentte bugünden itibaren kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ani sel ve su baskınları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

ALPARSLAN DİYARI- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Muş'ta bugün itibariyle yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Muş’ta hava durumu en yüksekn 19 derece en düşük 6 derece olarak seyredecek.

 

ÜLKE GENELİNDE HAVA DURUMU 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayınladı. Son rapora göre Marmara ve Kuzey Ege’de fırtına öngörülürken, yine yurdun tüm kuzey kesimlerinde yağış bekleniyor. Meteoroloji Sakarya, Muş, Van ve Bitlis civarını ise kuvvetli sağanak ve sel için uyardı. Öte yandan Güney Doğu Anadolu bölgesi için ise toz taşınımı uyarısı yapıldı.


 
OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUN


 
Yağış nedeniyle vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

 

 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı uyarı şu şekilde: 

 

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur

 

 

 

 

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar