MUŞ Haber Girişi : 29 Nisan 2024 18:04

Muşlular dikkat! Bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak!

Muşlular dikkat! Bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak!
VEDAŞ planlı bakım onarım çalışması kapsamında Muş’ta elektriklerin kesileceğini duyurdu. İşte kesinti yaşanacak yerler ve saatleri…

ALPARSLAN DİYARI- Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muş’ta planlı bakım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan Salı günü bazı mahalle ve ilçelerde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacak. Vedaş tarafından yapılan açıklamada, kesintilerin hangi il ve ilçeleri etkileyeceği ve saat aralıkları detaylandırıldı.

 

 

HASKÖY: 

 

 

30 Nisan Salı günü saat 09:00-17:00’da Eşmepınar Köyü ve Koca Tarla Köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır. 

 

 

MALAZGİRT:

 

 

30 Nisan Salı günü saat 09:00-17:00’da Malazgirt ilçesine bağlı köy ve mezralarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

 

MUŞ MERKEZ: 

 

 

30 Nisan Salı günü saat 08:30-17:30’da Çöğürlü köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır. 

 

 

MUŞ MERKEZ: 

 

 

30 Nisan Salı günü saat 08:30-17:30’da Saray mahallesi, Sunay mahallesi ve Yeni mahallede planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır. 

 

 

BULANIK: 

 

 

30 Nisan Salı günü saat 11:00-16:00’da Sarıpınar beldesi, Adıvar köyü, Gülçimen mezrası, Kurganlı köyü, Bayramlı köyü, Yılandere köyü, Şatırlar köyü, Sıradere köyü, Yazbaşı köyü, Kılındor mezrası, Kırmızıtaş köyü, Kamışlı dere köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.  

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

Resmi İlanlar