GÜNDEM Haber Girişi : 17 Eylül 2023 13:12

Muşlu Tarım ve Orman Müdürü Batman’da görevden alındı

Muşlu Tarım ve Orman Müdürü Batman’da görevden alındı
​​​​​​​Aslen Muşlu olan eski Muş il Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın, bir yıl önce Muş’tan Batman’a Tarım Orman İl Müdürü olarak atanmıştı.

ALPARSLAN DİYARI- Geçen yıl Muş Tarım ve Orman İl Müdürü olarak Batman’a atanan Mehmet Aydın görevden alınırken, yerine Hatay Tarım İl Müdür Yardımcı Mustafa Şanverdi atandı.

 

BİR YILDIR GÖREVDEYDİ

 

Geçen yıl Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Aydın son kararnamede görevden alındı. Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile aslen Muşlu olan Aydın görevden alınırken, Hatay Tarım İl Müdür Yardımcısı Mustafa Şanverdi Batman’a atandı.

 

Şanverdi daha önce de Reyhanlı Tarım İlçe Müdürü olarak da görev yaptıktan sonra Hatay’a İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. Geçen yıl ki atamada Batman Tarım Orman eski İl Müdür Mehmet Gün ile yer değiştiren Aydın’ın yeni görev yeri henüz netleşmedi.

 

 

SON TOPLANTISI BALPINAR’DAYDI

 

 

Batman’da 1 yıla aşkındır görev yapan Mehmet Aydın, geçen Pazar günü Balpınar beldesindeki ‘Tarımsal Kalkınma Kooperatif’ toplantısına katılmıştı. Aydın, Tarım kooperatifinin kurulması ile ilgili çiftçilere brifing vermişti. Vali Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve oda başkanlarının da katıldığı toplantıda Balpınarlıların kooperatif ile ilgili çalışmalarına da start verilmişti. Tarım- Orman İl Müdürü Aydın’ın görevden alınması ile önümüzdeki hafta yeni Müdür Şanverdi’nin Batman’da göreve başlaması bekleniyor.

 

 

(HABER MERKEZİ)

Resmi İlanlar