SPOR Haber Girişi : 07 Mart 2024 14:12

Muşlu öğrenciden büyük başarı: Ortaokul öğrencisi ilk yarışmasında birinci oldu

Muşlu öğrenciden büyük başarı: Ortaokul öğrencisi ilk yarışmasında birinci oldu
Muşlu Bilge Demirel, Türkiye Yürüyüş Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla birincilik elde etti. 

ALPARSLAN DİYARI- Katıldığı Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında birincilik elde eden orta okul öğrencisi Bilge Demirel, 20 Nisan'da düzenlenecek Spor Toto Türkiye 16 Yaş Altı Yürüyüş Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor. Muş Mehmet Zafer Çağlayan Orta Okulu Öğrencisi Demirel, 24-25 Şubat'ta İstanbul'da 58 ilden 346 sporcunun katılımıyla yapılan Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında birincilik elde etti.

 

 

 

 

 

Bir yandan eğitimini sürdüren Demirel, bir yandan da 20 Nisan'da Antalya'da düzenlenecek Spor Toto Türkiye 16 Yaş Altı Yürüyüş Şampiyonasına hazırlanıyor. 

 

 

 

 

 

 

“HEDEFİM ÖNCE AVRUPA SONRA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU”

 

 

Spora 7 ay önce başladığını dile getiren Demirel, Türkiye şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Hedefim çok çalışarak önce Avrupa birinciliği daha sonra dünya şampiyonu olmak ve olimpiyatlara katılmak. Bunun için çalışmalarımı sürdürüyorum." dedi 

 

 

 

 

 

 

“DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ. HEDEFLERİMİZ BÜYÜK” 

 

 

Takım antrenörü Süreyya Karataş ise, "İki hafta arayla İstanbul'da gerçekleştirilen 18 yaş arası yürüyüşünde kendisinden 2 yaş büyük sporcularla Türkiye şampiyonasına katılarak Türkiye birincisi oldu. Tabi ki hedeflerimiz büyük, daha yolun başındayız. 20 Nisan'da Antalya'da düzenlenecek yarışmalara hazırlanıyoruz. Orada da hedefimiz birinciliği elde ederek Avrupa şampiyonasına katılmak."

 

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.