MUŞ Haber Girişi : 28 Temmuz 2024 13:33

Muşlu o isim Bursa Muşlular Derneği Başkanlığına aday oldu

Muşlu o isim Bursa Muşlular Derneği Başkanlığına aday oldu
Bursa Muşlular Derneği için başkanlık seçimleri yaklaşırken, Mahmut Asya başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

ALPARSLAN DİYARI- Asya, yaptığı açıklamada dernek yönetiminde yürüttükleri faaliyetlerden ve gelecekteki hedeflerinden bahsetti.

 

 

İCRAATLAR VE HEDEFLER

 

Mahmut Asya’nın Açıklamaları:

 

 

Mahmut Asya, geçmiş dönemde yönetim kurulu olarak yaptıkları icraatların herkesin malumu olduğunu belirtti. "Sizlerin desteği ve teveccühüyle, ekibimizce kurumsal kimliği olan bir dernek oluşturmak en büyük hedefimizdir," dedi.

 

GELECEK VİZYONU

 

Asya, yaptıkları icraatların yapacaklarının teminatı olduğunu ifade ederek, yeni dönemde aktif ve dinamik bir yönetim kurulu, etkili kadın kolları, kuşatıcı gençlik kolları ve yoğun sosyal etkinlikler taahhüt ettiklerini belirtti.

 

DERNEKÇİLİK VE SOSYAL FAALİYETLER

 

Dernekçilik adına paydaşlarla birlikte gerçekleştirilecek çeşitli faaliyetlerin, üyelerin desteği ve katkısıyla olacağını vurguladı. "Hep birlikte inşa etmiş olduğumuz mekanın sürekliliğini sağlanması, sürece katılmanızla olacaktır," dedi.

 

 

Yeni Dönem ve Destek Çağrısı:

 

Mahmut Asya, önceki dönem yönetim kurulu arkadaşlarının büyük bir çoğunluğu ile birlikte, yeni dahil olan enerjik ve renkli arkadaşlarla bu dönemde de üyelerin oylarını talep ettiklerini belirtti. "Adaylığımızın bütün hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlaması dileğiyle desteklerinizi bekliyoruz," dedi.

 

 

Bursa Muşlular Derneği için Mahmut Asya’nın adaylığı, derneğin geleceği için önemli bir adım olarak görülüyor. Asya, derneği daha aktif, dinamik ve kapsayıcı hale getirmek için ekibiyle birlikte çalışmayı hedefliyor.

 

HABER METİN BOZKURT

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar