MUŞ Haber Girişi : 10 Ağustos 2024 08:06

Muşlu Milli sporcudan örnek iyilik hareketi: Yaşlı kadına umut oldu

Muşlu Milli sporcudan örnek iyilik hareketi: Yaşlı kadına umut oldu
Muş’un milli sporcusu Ali Akaydın, yalnız yaşayan yaşlı bir kadın için başlattığı iyilik hareketiyle Muş halkının gönlünde taht kurdu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Toplumun desteğiyle hayırsever vatandaşlardan topladığı yardımları tek tek kaydeden Akaydın, bu paralarla yaşlı kadının bir yıllık kirasını ödeyerek ona güven dolu bir gelecek sundu.

 

Ali Akaydın’ın iyilik hareketi bununla sınırlı kalmadı. Evin içinden resimlerde paylaşarak yaşlı kadının temel ihtiyaçları da karşılanması için harekete geçti.Milli sporcu, bu duyarlı davranışıyla örnek oldu.

 

 

Akaydın, "Birlikte hareket ettiğimizde insanların hayatlarında büyük farklar yaratabiliriz. Bu iyilik hareketi, yalnızca bir başlangıç," diyerek, daha fazla yardımseveri bu tür kampanyalara katılmaya davet etti.

 

Muşlu genç sporcunun bu anlamlı girişimi, kentte büyük bir takdirle karşılandı ve toplumda yardımlaşma ruhunu yeniden canlandırdı. Ali Akaydın’ın başlattığı bu iyilik hareketi, yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olarak hafızalarda yerini aldı.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar