YAŞAM Haber Girişi : 24 Temmuz 2024 09:37

Muşlu iş insanlarının fabrikaları yandı! Zararın boyutları yüksek

Muşlu iş insanlarının fabrikaları yandı! Zararın boyutları yüksek
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, Çelebi Mehmet Mahallesi'nde bulunan Özdemirler Geri Dönüşüm Fabrikası'nda çıkan yangın çevredeki tesislere de sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ALPARSLAN DİYARI- Muşlu hemşerilerimiz Yusuf ve Ömer Faruk Özdemir'e ait fabrika ve geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, kısa sürede kontrol altına alındı ancak çevrede bulunan 7 tesiste zarara yol açtı. Yangının bir tekstil fabrikası ile depoya da sıçradığı ve ciddi hasara yol açtığı belirtildi.

 

Yangında fabrika içerisinde bulunan geri dönüşüm malzemeleri büyük ölçüde zarar gördü. Fabrikada çalışanların sağlık durumunun iyi olduğu, can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğu bildirildi.

 

 

Olay yerine gelen ekiplerin yanı sıra çevre sakinleri de hortumlarla alevlere su tutarak söndürme çalışmalarına destek verdi. Bölgedeki bir kişi ise itfaiye erinin sıcaktan etkilenmemesi için çatıdan su tutarak yardımcı oldu.

 

Yangının neden çıktığı konusunda detaylı bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

 

HABER MERKEZİ 

Resmi İlanlar