SPOR Haber Girişi : 10 Eylül 2023 13:59

Muşlu iş insanları harekete geçti! Olcay, Muşspor’dan 200 kombine bilet aldı

Muşlu iş insanları harekete geçti! Olcay, Muşspor’dan 200 kombine bilet aldı
Seramik Deepo işletmesi sahibi genç iş insanı Muhammet Olcay, Muşspor’a destek amaçlı 200 adet kombine bilet aldı. İş insanlarının duyarlılık göstermesi diğer iş insanlarına da örnek teşkil ediyor.

 

ALPARSLAN DİYARI: Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TUGİK) Muş Şube Başkanı ve Seramik Deepo işletme sahibi genç iş insanı Muhammet Olcay, taraftarlara 200 kombine bilet alarak, geçen yıl yaptıkları gibi büyük bir jeste imza attı.

 

BU SEZON İLK DEFA UYGULANIYOR

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muşspor da kombine biletler satışa çıktı. Muşspor Kulüp Başkanı Nevzat Kaya, Muşspor taraftar grupları ve spor camiası ile bir araya gelen genç iş insanı Muhammet Olcay, bu sezon ilk defa uygulanan sezonluk kombine biletlerden taraftarlar için 200 adet alacağını belirterek büyük bir jestte imza attı.

 

“NEVZAT KAYA BİR ŞANS”

 

İş İnsanı Olcay, Nevzat Kaya'nın Muş’un kalkınması ve gelişmesi için büyük bir şans olduğunu söyledi. Olcay, konuşmasının devamında hem Yeniköy Motors hem Aston Martin Türkiye distribütörü aynı zamanda Trabzonspor başkan yardımcısı olarak Muş’u, bütün Türkiye'ye en iyi şekilde tanıtan ve temsil eden Muşlu iş insanı Nevzat Kaya’ya bütün iş dünyasının destek olması gerektiğini belirtti. Bugünkü maç için de takıma başarılar dileyen Olcay, takımın en büyük destekçisi olan taraftarların iyi günde, kötü günde her zaman maçlarda takımın yanında olması, birlik olup kardeşçe sevgiyle birleşmesi gerektiğini söyledi.

 

Olcay, son olarak ise bu şehrin diğer şehirler gibi güzel şeyleri fazlasıyla hakkettiğini ve herkesin bu yolda birlik olmasının bu makus talihini değiştirebileceğinin altını çizdi.

 

Haber: Emrullah Özbey

Resmi İlanlar