MALAZGİRT Haber Girişi : 16 Kasım 2023 15:55

Muşlu İş İnsani Haymana İstanbul Küçükçekmece belediye başkanlığına aday

Muşlu İş İnsani Haymana İstanbul Küçükçekmece belediye başkanlığına aday
İstanbul’da yaşayan Muşlu iş insanları Metin Haymana Küçükçekmece Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatı yapacağı öğrenildi.

 

ALPARSLAN DİYARI- İstanbul’da yaşayan Malazgirtli İş İnsanı Metin Haymana 31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde İstanbul Küçükçekmece belediye başkan adaylığı müracaatı yapacağı bildirildi.

 

Haymana, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine aday adaylığı müracaatı yapacağını söyledi. 

 

Aslen Malazgirtli olan İş İnsanı Metin Haymana gelen yoğun talepler üzerine doğup büyüdüğü İstanbul’un şirin ilçelerinde olan Küçükçekmece’de Belediye Başkanlığı için aday adaylığı çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.

 

CUMA GÜNÜ RESMİ BAŞRUVUSUNU YAPACAK

 

Doğup büyüdüğü İstanbul Küçükçekmece semtinde yılar önce kurucu başkanlığını yaptığı ve kurulması için büyük çabalar sarf ettiği İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İMSİYAD) ile birçok başarılı işlere imza atarak adından sıkça söz ettirdi.

 

 

İş insanı Metin Haymana Küçükçekmece Belediye Başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu yarın(Cuma) yapacağını belirtti.

 

 

Başkan aday adayı Haymana; “Aslen Muş Malazgirtliyim fakat İstanbul’da doğup büyüdüm. Yılladır bu şirin ilçede olduğumuz için ilçemizin sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. Bize gelen yoğun talepler doğrultusunda iş hayatımızdan da edindiğimiz tecrübeler ile ilçemizin daha iyi konumlara gelmesi için 2024 Yerel Seçimleri için Ak Parti’den aday adayı olarak bu Cuma günü müracaat edeceğiz. İş ve istihdam, ekonomik ve kültürel, aynı zamanda sanatsal dokunuşlarla Küçükçekmece ilçemizi daha da güzelleştirmek arzusundayım. Resmi başvuruların başlaması ile bu projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Aday adaylığımız noktasında biz başlangıcımızı yaptık ilçemizin ileri gelenleri, esnaf ve vatandaş nezdinde ziyaretlerimize devam diyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın beklentilerine uygun bir belediye anlayışı ile vatandaş odaklı işler yapmak için var gücümüzü ortaya koymaya hazırız” dedi.

 

 

HABER:İLHAN GÜVENİR

Resmi İlanlar