MUŞ Haber Girişi : 08 Aralık 2023 08:26

Muşlu Hemşerimiz Çeşni, Yalova Belediye Başkan Aday adayı oldu

Muşlu Hemşerimiz Çeşni, Yalova Belediye Başkan Aday adayı oldu
Muşlu Hemşerimiz İsmail Çeşni, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yalova Belediye Başkan adaylığı müracaatında bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Yalova’da TÜRK TELEKOM Müdürlüğü Planlama-Yatırım Teknikeri olarak görev yapan İsmail Çeşni, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Yalova Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

 

 

 

 

Yalova Belediye Başkanlığı için adaylık başvuru onayını Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan’dan alan İsmail Çeşni yaptığı açıklamada, “Uzun yılardır Yalova’da iş ve siyasi hayatımı daim ettiriyorum. Yalova’mıza bir vefa borcumuz olduğunu düşünüyorum. Bu borcumuzu ödemek için belediye başkanlığına adaylık müracaatında bulundum. Mesleğim ve işim gereği, ilimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz. Arkadaşlarım ile beraber ürettiğimiz projeler ile Yalova’mızı hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyoruz. Bu konuda hazırız, kararlıyız" dedi.

 

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yalova Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunan İsmail Çeşni 1985 yılında Muş’ta doğdu.

 

 

Muşlu Hemşerimiz İsmail Çeşni, Fırat Üniversitesi Endüstriyel Elektronik bölümünü bitirdikten sonra, TÜRK TELEKOM Planlama- Yatırım bölümünde çalışmaya başladı. 1997 de Muş Ülkü Ocaklarında başlayan siyaset hayatı, okul başkanlıkları, bölüm başkanlığı ile devam etti. Askerliğini gönüllü olarak Hakkâri Şemdinli Üç Dağ Komando Taburunda yaptı. Yalova’da Tür Kav başkan yardımcısı, 3 dönem Milliyetçi Hareket Partisi Yalova il yönetiminde yönetici, İl Başkan yardımcısı görevlerinde çalıştı. Yalova Muşlular Derneği kurucu üye ve başkan yardımcılığı görevlerini üstlenen Çeşni, Evli ve 3 çocuk babası.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 

Resmi İlanlar