KÜLTÜR VE SANAT Haber Girişi : 28 Temmuz 2024 03:25

Muşlu hemşerimiz Aslan Yıldız'dan alparslandiyarı.com'a ziyaret

Muşlu hemşerimiz Aslan Yıldız'dan alparslandiyarı.com'a ziyaret
Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclis Üyesi ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Aslan Yıldız, Muş Ziyareti Kapsamında Alparslandiyarı.com'u Ziyaret Etti

ALPARSLAN DİYARI- Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclis Üyesi ve AK Parti Milletvekili aday adaylarından Muşlu hemşerimiz Aslan Yıldız, Muş ziyareti kapsamında Alparslandiyarı.com'u ziyaret etti. Ziyaret sırasında Malazgirt Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir de Yıldız'a eşlik etti.

 

YEREL MEDYA İLE BULUŞMA

 

Aslan Yıldız, Muş ziyareti sırasında yerel medya temsilcileri ile bir araya gelerek, Alparslandiyarı.com'u ziyaret etti. Ziyarette, Yıldız ve Demir, Alparslandiyarı.com'un çalışmaları hakkında bilgi aldı ve medya temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu.

 

 

ALPARSLANDİYARI.COM'A DESTEK

 

Ziyaret sırasında, Aslan Yıldız, yerel medyanın önemine değinerek, Alparslandiyarı.com'un bölgedeki haberleşme ve bilgilendirme çalışmalarına olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Yıldız, yerel medyanın güçlenmesi ve daha geniş kitlelere ulaşması için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

 

Haber: Veysel Eşin

 

 

Resmi İlanlar