MUŞ Haber Girişi : 24 Temmuz 2024 09:14

Muşlu Gazi Aktaş girişimleri ile Önce Vatan Federasyonunu kuruluyor

Muşlu Gazi Aktaş girişimleri ile Önce Vatan Federasyonunu kuruluyor
Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Derneği Genel Başkanı Muşlu hemşehrimiz 'Emrullah Aktaş'ın girişimleri sonucunda Önce Vatan Federasyonu kuruluyor.

 

ALPARSLAN DİYARI-Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Derneği Genel Başkanı Muşlu hemşehrimiz 'Emrullah Aktaş'ın uzun zamandan beri  ülke geneli çeşitli derneklerle yaptığı görüşmeler olumlu sonuç verdi.

 

Şimdiye kadar genel merkezi Ankara olan terörle mücadele ve vazife kahramanları derneğinin başlatmış olduğu girişimler sonucunda oluşacak olan Önce Vatan Konfederasyonu çatısı altında Çanakkale Muharebeleri Gelibolu Kara Savaşları Tarihi Araştırma Ve Tanıtma Derneği, 1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Abı Hayat Derneği, Vazife Kahramanları Dernekleri yer alacak.

 

 

Konfederasyon yapısıyla tüm şehit yakınları ve gaziler yararına hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Derneği Genel Başkanı Muşlu hemşehrimiz Emrullah Aktaş,” Federasyonu kurma amacımız. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamasını sağlayan Şehitlerimizin yakınları ve Gazilerimize hizmet etmektir. Bu amaçta bir araya geldiğimiz ulusal derneklerle bir çatı altında toplanarak federasyon olma yolunda önemli mesafe kaydettik. Kısa bir zaman diliminde federasyonumuzu hayata geçirerek amaç edindiğimiz noktalarda hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar