MUŞ Haber Girişi : 15 Temmuz 2024 11:55

Muşlu Gazi Aktaş:15 Temmuz milletimizin onurudur ve haysiyetidir

Muşlu Gazi Aktaş:15 Temmuz milletimizin onurudur ve haysiyetidir
Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Muşlu Emrullah Aktaş, 15 Temmuz'un önemini vurgulayan açıklamalarda bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI-  Gazi Aktaş, Türkiye'nin bu tarihi gecede millî iradeye sahip çıkarak büyük bir destan yazdığını belirtti.

 

Muşlu gazi Aktaş, şunları söyledi: "Bin yıllık şüheda topraklarını, 15 Temmuz gecesi mübarek kanlarıyla sulayan, devletine, milletine, istiklaline ve iradesine sahip çıkarken şehit düşen tüm kahramanlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. İstikbal mücadelesinin şanlı sayfalarından birinin daha selamlandığı bu anlamlı günde okudukları dualar ve hatmi şeriflerle şehitlerin aziz ruhlarını şad edenlere teşekkür ediyorum."

 

 

15 Temmuz gecesi yaşananları unutmadıklarını ve millet olarak nasıl birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini vurgulayan Aktaş, "Bu gece sadece kanlı bir darbe teşebbüsünü püskürtmekle kalmadık, aynı zamanda millî iradenin tankla, topla, tüfekle teslim alınamayacağını tüm dünyaya deklare ettik. Türkiye'nin geçilmez olduğunu işgalcilere ve piyonlarına çok net bir şekilde yeniden hatırlattık." dedi.

 

 

Aktaş sözlerini şu şekilde tamamladı: "15 Temmuz bizim onurumuzdur, haysiyetimizdir, şeref madalyamızdır. Bu büyük direnişte hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilik payesiyle şereflenen tüm kardeşlerime ülkem ve milletim adına şükranlarımı arz ediyor, hayırlı, uzun ömürler diliyorum."

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar