SPOR Haber Girişi : 24 Temmuz 2024 09:26

Muşlu Fenerbahçeliler takımlarını yalnız bırakmadı

Muşlu Fenerbahçeliler takımlarını yalnız bırakmadı
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano'yu 4-3 mağlup ederek rövanş için önemli bir avantaj sağladı. Muşlu Fenerbahçeli taraftarlar, maç boyunca takımlarını yalnız bırakmadı.

ALPARSLAN DİYARI- Maçın başından sonuna kadar büyük bir coşkuyla destek veren Fenerbahçe taraftarları, Lugano maçıyla birlikte takımlarına duydukları özlemi gidermiş oldu.

 

 

Özel ücretli kanallarda yayınlanan maç, Muş'taki bazı kahvehanelerde izlendi. Bazı ilçe ve köylerden de taraftarların merkeze akın ettiği gözlendi.

 

Nimet Yalova adlı bir Fenerbahçeli taraftar, Muş'ta Fanatik Taraftarlar adlı kıraathanede maçı izledi. Yalova, takımın bu sezon Avrupa arenasında büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirterek, "Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosunu izleme fırsatı bulacağız. Kulüp başkanımız Ali Koç'a, as başkanımız Acın Ilıcalı'ya, teknik direktörümüz Jouse Mourinho'ya, takım kaptanlarımıza ve futbolcularımıza sonsuz güven ve destek halindeyiz" dedi.

 

 

Elde edilen Lugano galibiyetinin ardından taraftarların sevincine ortak olan Yalova, "Fenerbahçe'nin üzerindeki kirli ellerin çekilmesini istiyoruz. Fenerbahçe'nin haksızlıklara ve baskılara rağmen ayakta kaldığını görmek bizleri gururlandırıyor" diye konuştu.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar