SPOR Haber Girişi : 09 Mayıs 2024 17:05

Muşlu Emre’ye Konya-Samsun maçında görev!

Muşlu Emre’ye Konya-Samsun maçında görev!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Üst klasman temsilcisi Ferzende Emre, Tümosan Konyaspor-Yılport Samsunspor maçında görev alacak. 

ALPARSLAN DİYARI- Muşlu üst klasman temsilcisi Ferzende Emre, Süper Lig karşılaşmalarında görev almaya deva ediyor. Emre’nin 12 Mayıs Pazar günü oynanacak Tümosan Konyaspor-Yılport Samsunspor karşılaşmasında temsilci olarak görev alacağı bildirildi. 

 

 

 

Spor Toto Süper Lig 36. hafta karşılaşmalarının programı belli oldu. Oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler ve TFF temsilcilerinin açıklandığı programa göre Spor Toto Süper Lig 36. haftasında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda Tümosan Konyaspor-Yılport Samsunspor arasında pazar günü oynanacak karşılaşmada Muşlu Ferzende Emre TFF temsilcisi olarak görev yapacağı öğrenildi. 

 

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 36. Haftasında 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Tümosan Konyaspor-Yılport Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Suat Güz yaparken, dördüncü hakem ise Erkan Özdamar görevlendirildi. Sabit Hacıömeroğlu’nun gözlemci olarak görev alacağı karşılaşmaya TFF tarafından hemşehrimiz Ferzende Emre’nin yanı sıra Osman Yıldırım, Bülent Aral ve Mehmet Canavar temsilci olarak atandı.

 

 


Emre’nin temsilci olacağı Tümosan Konyaspor 37 puanla 16’ncı sırada bulunurken, Yılport Samsunspor ise 42 puanla 12’nci sırada yer alıyor.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

Resmi İlanlar