BÖLGE Haber Girişi : 10 Temmuz 2024 02:34

Muşlu Diyarbakır Valisinin yerine Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu atandı

Muşlu Diyarbakır Valisinin yerine Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu atandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ illerinin valileri değişti. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

ALPARSLAN DİYARI- Diyarbakır Sur Kaymakamı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri iken Diyarbakır Valisinin yaş haddinden emekli olmasından dolayı geçici olarak Diyarbakır'a Vali olarak atanan Muşlu Abdullah Çiftçi'nin yerine Vali Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu atandı.

 

YENİ DİYARBAKIR VALİSİ OLDU

 

Resmi Gazete'nin 10 Temmuz Çarşamba sayısında yeni vali atamaları yayımlandı. Diyarbakır Valiliğine Vali Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu atandı.

 

BAKANLIKLARDA ATAMALAR

 

Resmi Gazete’de yer alan karar ile birlikte Ticaret Bakanlığında Batı Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Kadir Karakuş, Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak ve Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Ceylan Er görevden alındı. Bakanlıkta Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Hüseyin Topçuoğlu, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Metin Gürbüz, İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne ise Ayhan Coşkuner atandı.

 

1978 yılında Batman’ın Sason İlçesinde doğan ve ilkokulu Sason’da, Ortaokul ve Lise   Muş’ta okuyan Muşluların hemşerisi Çiftçi yeni görevini bekliyor.

 

Kaynak: Alparslandiyari.com

 

 

 

Resmi İlanlar