MUŞ Haber Girişi : 17 Şubat 2024 13:36

Muşlu çiftçilere müjde! Gübre desteği askıya çıktı

Muşlu çiftçilere müjde! Gübre desteği askıya çıktı
Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı için katı organik-organomineral gübre desteği askı listelerini açıkladı. 

ALPARSLAN DİYARI- Listeler, normal ödemelere esas olmak üzere 15 Şubat 2024 tarihinden itibaren askıya alınmış durumda. Çiftçiler, ilgili köylerde beş gün boyunca listeleri inceleyebilecekler. Herhangi bir itiraz durumunda, askı süresinin bitiminden sonraki beş iş günü içinde il/ilçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine şahsen veya yasal vekil aracılığıyla yazılı başvuru yapmaları gerekiyor.

 

 

 

Bu süreç, çiftçilere organik ve organomineral gübre desteğinden yararlanma fırsatı sunarken, aynı zamanda adil bir uygulamayı sağlamak adına itiraz mekanizmasını da içeriyor. Çiftçilerin bu süreci takip etmeleri ve gerekli başvuruları yapmaları, desteklerden tam olarak faydalanmalarını sağlayacaktır.

 

 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğün yapılan duyuru şu şekilde; 

 

 

“2023 yılı Katı organik-organomineral gübre desteği normal ödemesine esas askı listeleri ekte bulunmakta olup 15.02.2024 tarihi itibariyle askı işlemleri başlatılmıştır. Söz konusu listeler ilgili köylerde beş (5) gün askıda kalacak ve yapılacak itirazlar için askı ve askıdan sonraki 5 iş günü içerisinde bağlı bulunduğunuz il/ilçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize şahsen veya yasal vekil aracılığıyla yazılı olarak müracaat etmeniz gerekmektedir.”

 

 


“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

Resmi İlanlar