MUŞ Haber Girişi : 08 Ağustos 2024 10:36

Muşlu başkan güven tazeledi: Muş'u hak ettiği seviyeye taşıyacağız!

Muşlu başkan güven tazeledi: Muş'u hak ettiği seviyeye taşıyacağız!
Başkan Asya:”Bursa’da nüfus itibariyle ikinci sırada yer alan Muş’u hak ettiği seviyeye taşıyacağız.”

ALPARSLAN DİYARI- Muş-Der Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Mahmut Asya, oy çokluğuyla yeniden başkanlığa seçildi. Asya, seçim sonrası yaptığı konuşmada, Bursa’da nüfus itibariyle ikinci sırada yer alan Muş’u hak ettiği seviyeye taşımak için çaba göstereceklerini ifade etti.

 

 

Başkan Asya, kendisine destek veren tüm hemşehrilerine, dostlarına ve yönetim kadrosuna teşekkür ederek, “Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan, uzaktan arayan soran, ilgi duyan, oy kullanan bütün hemşehrilerime, dost ve yakınlarıma, yönetim kadromuza gönülden şükranlarımı sunarım,” dedi.

 

Muş-Der olarak faaliyetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Asya, hemşehrileriyle daha güzel projelere imza atacaklarının altını çizdi. Derneği kurumsal bir kimliğe kavuşturmak için omuz omuza çalışacaklarını vurgulayan Asya, “Bursa’da nüfus itibariyle ikinci sırada yer alan Muş’u hak ettiği seviyeye taşımak için çaba göstereceğiz,” ifadelerini kullandı.

 

 

Asya, konuşmasının sonunda, “Muş-Der, Muşluların gönül köprüsü kurduğu ve ikinci memleketleri olan Bursa’daki evi olmaya devam edecek,” diyerek konuşmasını “hürmet ve muhabbetlerimle” sözleriyle sonlandırdı.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar