MUŞ Haber Girişi : 14 Ağustos 2024 02:58

Muşlu başarılı kaymakam Diyarbakır'ın ardından İstanbul'un ilçesine atandı!

Muşlu başarılı kaymakam Diyarbakır'ın ardından İstanbul'un ilçesine atandı!
Muşlu başarılı kaymakam Abdullah Çiftçi, Diyarbakır'daki başarılı görevlerinin ardından İstanbul'un Bayrampaşa ilçesine atandı...

ALPARSLAN DİYARI- Diyarbakır Sur kaymakamı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi genel sekreterlik görevlerini başarıyla tamamlayıp adeta Diyarbakır halkının bir evladı ve bir kahramanı gibi sevilen Muşlu kaymakam Abdullah Çiftçi, İstanbul Bayrampaşa Kaymakamı olarak atandı.



Muş Vakfı yöneticileri ve bazı Muş STK'ları Abdullah Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete katılım sağlayan heyet, "Sayın Abdullah Çiftçi'nin İstanbul Bayrampaşa kaymakamlığına atanması vesilesiyle İstanbul’daki Muş STK başkanlarıyla birlikte hemşehrimiz olan kaymakam Sayın Abdullah Çiftçi beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk yeni görev yerinde kendisine üstün başarılar dileriz" dediler.



HEMŞERİLERİ YALNIZ BIRAKMADI



Kaymakam Çiftçi ise heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.



Ziyaretle ilgili olarak alparslandiyari.com'a demeç veren kanaat önderi Sait Altun, hemşerilerinin önemli görevlerde olmasının Muşlu gençlere ilham olduğuna dikkat çekti. Altun, kaymakam Çiftçi'ye görevinde başarılar diledi.



Haber: Sevda Balkaya

 

Etiketler : muş haberleri
Resmi İlanlar