GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2024 12:12

Muşlu Akil Gençler Platformu: Milletimiz 15 Temmuz'da halkın iradesini dünyaya ispatladı

Muşlu Akil Gençler Platformu: Milletimiz 15 Temmuz'da halkın iradesini dünyaya ispatladı
Akil Gençler Platformu Genel Başkan Yardımcısı Muşlu hemşehrimiz Adnan Demir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla önemli açıklamalarda bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Cumhurbaşkanı'nın liderliğinde Türk halkının cesareti sayesinde FETÖ'nün hain emellerinin bastırıldığını belirten Demir, milletin bu direnişiyle dünyaya halkın iradesi üzerinde başka bir güç olmadığını ispatladığını ifade etti.

 

Demir açıklamalarında şunları kaydetti: "Milletimiz, 15 Temmuz günü dünyaya bir kez daha örnek teşkil edecek bir olaya imza atmıştır. Bu olay ile halkın iradesinin önünde hiçbir gücün duramayacağını göstermiştir. Türk milleti, ülkemizin istiklal ve istikbalini karartmayı amaçlayan hain darbe teşebbüsüne karşı büyük bir direniş sergileyerek tarihi bir zafer elde etmiştir."

 

Akil Gençler Platformu olarak kuvvetler ayrımının ve yargının millet karşısındaki itibarının önemine vurgu yapan Demir, "Darbe girişimine karşı gösterilen cesaret, hukukun üstünlüğü ve adalet ilkeleri doğrultusunda yapılan yargısal süreçler, milletimizin yüreğini ferahlattı. Türk yargısı, Anayasa ve hukuk çerçevesinde hainlere karşı tavır alarak milletin yanında yer almıştır." şeklinde konuştu.

 

Son olarak Demir, devletin bütünlüğüne ve milli iradeye karşı yapılan her türlü saldırının karşısında durulacağını ve hukukun üstünlüğünden taviz verilmeden adaletin sağlanacağını belirtti.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar