MUŞ Haber Girişi : 09 Ekim 2024 11:39

Muşlu 30 engellinin hayalleri bugün gerçek oluyor: Özmen’den tekerlekli sandalye desteği

Muşlu 30 engellinin hayalleri bugün gerçek oluyor: Özmen’den tekerlekli sandalye desteği
Muşlu İşadamları Girişimciler Derneği (MİGDER) tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Bugün saat 15:00’te Hasköy’de düzenlenecek olan akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtım törenine yoğun bir katılım bekleniyor.

 

MİGDER Başkanı ve 28. Dönem MHP Muş Milletvekili adayı Levent Özmen’in liderliğinde yürütülen bu anlamlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, bugüne kadar 337 bedensel engelliye tekerlekli sandalye desteği sağlandı. Bugün de 30 engelli birey daha bu yardımdan faydalanarak, hareket özgürlüğüne kavuşacak.

Toplamda şimdiye kadar bugün kü dağıtımla beraber 367 bedensel engellinin tekerlekli sandalye temini sağlanmış oluyor.

 

 

Levent Özmen: “Engelli Kardeşlerimizin Yüzü Güldüğünde Biz de Mutlu Oluyoruz”

 

Program öncesinde açıklamalarda bulunan MİGDER Başkanı Levent Özmen, bu tür sosyal projelerin dernek olarak öncelikleri arasında yer aldığını belirtti. Özmen, “Bu kardeşlerimizin yüzü güldüğünde biz de mutlu oluyoruz. Onların hayatlarına dokunmak, zorluklarını hafifletmek bizim için en büyük huzur kaynağı. Bugüne kadar 337'e yakın engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye temin ettik bugünkü etkinliğimizle bu rakam 367 olacak ve bu yöndeki desteklerimiz ilk günkü devam edecek" dedi.

 

Özmen, bu projenin gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm iş insanlarına teşekkür ederek, engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini vurguladı.

 

 

BÜYÜK DESTEK VE DAYANIŞMA

 

MİGDER’in başlattığı bu kampanya, Muşlu iş insanlarının da katkılarıyla büyüyerek devam ediyor. Özellikle kentte yaşayan engelli bireylerin sosyal hayata katılımını artırmayı amaçlayan bu tür yardımlar, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olarak görülüyor.

 

Tekerlekli sandalye dağıtım törenine Muşlu iş insanlarının yanı sıra, yerel yöneticiler ve vatandaşların da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen bu proje, umut dolu bir gelecek için atılan önemli adımlardan biri olarak takdir topluyor.

 

HABER TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar