MUŞ Haber Girişi : 25 Temmuz 2024 14:04

Muş Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği'nden Vali Avni Çakır'a teşekkür ziyareti

Muş Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği'nden Vali Avni Çakır'a teşekkür ziyareti
Muş Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği, Muş Valisi Avni Çakır'ı ziyaret ederek engellilere yönelik destekleri ve projeler için teşekkür etti. Ziyaret sırasında, dernek üyeleri tarafından el emeğiyle hazırlanan seccade Vali Çakır'a hediye edildi.

ALPARSLAN DİYARI- Dernek Başkanı Bedri Korkmaz önderliğinde gerçekleşen ziyarette, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve "Bilgisayarlı Muhasebe" ile "Ev Tekstili" eğitim projelerinde yer alan 20 engelli birey de hazır bulundu. Ziyarette, engelli bireylerin el işçiliğiyle ürettikleri seccade, Vali Çakır'a sunuldu.

 

 

 

Bedri Korkmaz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Vali Çakır'ın göreve başladığı günden bu yana engellilere ve ailelerine sağladığı desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Korkmaz, "Valimiz Avni Çakır, ilimize gelişinden itibaren engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak için çeşitli projeleri hayata geçirdi. Bu desteklerinden dolayı kendisine derneğimiz adına teşekkür ediyoruz," dedi.

 

Vali Avni Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, engelli bireylerin topluma katılımlarını artırmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Çakır, "Engelli kardeşlerimizin üretkenliklerini ortaya koymaları ve topluma daha fazla katılımlarını sağlamak için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bu iş birliğiyle güzel işlere imza atmak bizi mutlu ediyor," şeklinde konuştu.

 

Ziyaret, engelli bireylerin ürünlerinin sergilenmesi ve projeler hakkında bilgi alışverişi ile sona erdi. Bu tür etkinliklerin, engelli bireylerin topluma entegrasyonunu sağlamada önemli bir rol oynadığı belirtiliyor.

 

BÜLTEN

Resmi İlanlar