MUŞ Haber Girişi : 08 Ekim 2024 13:19

Muş Yeniden Refah Partisi’nde bayrak değişimi

Muş Yeniden Refah Partisi’nde bayrak değişimi
Muş Yeniden Refah Partisi Başkanı Cemal Yurtlu, 5 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'na katılım sağladı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Toplantının ardından gerçekleştirilen eğitim programında, yeni göreve atanan isimler eğitimlerini tamamladı.

 

 

Başkan toplantı sonunda yaptığı basın açıklamasında:”Bu kapsamda, Muş Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Erdal Ataman ve Hasköy İlçe Başkanlığı görevine atanan Behçet Akçuru, resmi olarak yeni görevlerine başladılar. Partimiz, Erdal Ataman ve Behçet Akçuru’ya yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca, görevlerini devreden Muş Merkez İlçe Başkanı Selami Bayramoğlu ve Hasköy İlçe Başkanı İdris Uslu’ya bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Bayrağı devreden bu değerli isimler, partimize büyük katkılarda bulunarak önemli çalışmalara imza atmışlardır.”

 

 

Başkan Yurtlu son olarak,” Yeniden Refah Partisi Muş teşkilatı, bu görev değişikliğiyle birlikte bölgedeki çalışmalarını daha da güçlendirmeye ve halk ile birlikte hizmet etmeye devam edecek.”dedi.

 

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

 

Resmi İlanlar