SPOR Haber Girişi : 01 Ekim 2024 10:02

Muş Yağmur spordan Milli Takım seçmelerine: Muş’un kızları gururlandırıyor!

Muş Yağmur spordan Milli Takım seçmelerine: Muş’un kızları gururlandırıyor!
Zor şartlar altında çalışmalarını sürdürerek ligde çeşitli kategorilerde mücadele eden Yağmur Spor kadın futbol takımı adından söz ettirmeye devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Kulüp Başkanı aynı zamanda takımın hem teknik direktörü emektar spor adamı Haldun Bayrak, destek verilmesi durumunda futbolcu kızların hedef olarak belirttiği onlar için hayallerin doruk noktası Milli takımlara kadar yükselebileceklerini söyledi.

 

 

 

 

İş insanlarına destek çağrısında bulunan kulüp başkanı Haldun Bayrak, "Muşumuzun öz evlatları TFF Kadın Futbol Milli Takım seçmelerine Muş'umuzu temsilen katılacaklar ama bu kızlarımıza destek verilmiyor. Takım oyuncularımız, Yaren, Tülin, Aslı Basra, Hazal, Sümeyye, Kübra, pırlanta gibi kızlarımız destek verilirse bu kızlarımız daha güzel yerlere gidecekler. Şu an antrenmanlarımız takım olarak devam ediyor. Milli takım seçmelerine gidecek kızlarımız için gerekli antrenmanlar ayrıca yapılıyor. Buradan Muşlu iş insanlarına sesleniyoruz. Bu kızlarımızda Muş'umuzu 3. ligde temsil ediyorlar. Destek verilmesini istiyoruz. Destek sizden başarı kzılarımızdan"diye konuştu.

 

 

SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar