MUŞ Haber Girişi : 11 Ocak 2024 17:05

Muş VEDAŞ’tan www.alparslandiyari.com’a ziyaret

Muş VEDAŞ’tan www.alparslandiyari.com’a ziyaret
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında www.alparslandiyari.com’u ziyaret ederek, çalışan gazetecileri unutmadı 

ALPARSLAN DİYARI- 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle www.alparslandiyari.com’a bir ziyaret gerçekleştiren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Muş İl Müdürü Suat Coşar, Destek Hizmetler Müdürü Şenol Büte, Kurumsal İletişim Sorumlusu Ferhat Açıkses 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette VEDAŞ Muş İl müdürü Suat Coşar, şirketlerinin Muş’ta yaptığı ve yapmayı planladığı projelerden bahsetti. Vatandaşların daha kaliteli hizmet almaları için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Müdür Coşar, “Vatandaşların kesintisiz enerji imkanlarından faydalanabilmesi için 24 saat hizmet ediyoruz. Bütün çabamız bu yöndedir. Temel bir ihtiyacı karşılıyoruz. Bu zamana kadar takdir gören projeler hayata geçirdik. Kısa, orta ve uzun vadede projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

Resmi İlanlar