MUŞ Haber Girişi : 23 Kasım 2023 14:27

Muş VEDAŞ’tan Köy Okullarına ‘Öğretmenler Günü’ ziyareti

Muş VEDAŞ’tan Köy Okullarına ‘Öğretmenler Günü’ ziyareti
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş., 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Muş’ta köy ve mezra okullarını ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı. 

ALPARSLAN DİYARI- Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) İl Müdürü Suat Coşar ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Şenol Büte'nin katılımıyla gerçekleşen program kapsamında, Muş Çengilli mezrası okuluna ziyaret gerçekleştirildi.

 

 


Okul ziyaretleri sırasında öğretmenlerin bitmek bilmeyen enerjilerine bir kez daha şahit olduklarını vurgulayan VEDAŞ Şirket Müdürü Suat Coşar şu ifadelerde bulundu: 

 

 

 


“Köy ve mezra okullarımıza çeşitli projeler kapsamında farklı zamanlarda ziyaretler gerçekleştiriyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle de hem fedakar öğretmenlerimizle buluştuk hem de öğrenci kardeşlerimizle zaman geçirme fırsatı yakaladık. Bizleri misafir eden değerli öğretmenlerimize ve bizler için resimler çizen minik öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım. Aydınlık yarınlarımıza güvenle bakabilmemizi sağlayan başta hizmet bölgemizdeki öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutlu olsun.”

 

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

 

Resmi İlanlar