Muş VEDAŞ ekiplerinin karlı dağlardaki zorlu mesaisi 

ALPARSLAN DİYARI- Elektrik arıza ekibi, çağrı merkezine gelen talepleri karşılamak için olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

 

İhbar üzerine kent merkezinden 18 kilometre mesafedeki Derecik köyüne bağlı Emek mezrasının 2 bin 500 rakımlı kırsalında yıldırım düşmesi sonucunda yanan elektrik direğini değiştirerek yerine yenisini dikmek için harekete geçen ekipler, kalınlığı iki metreyi bulan karı yürüyerek aştılar.

 

 

 

 

Kar kalınlığının iki metreyi bulduğu kırsal bölgede araçlar ilerleyemediği için yürüyerek arızanın bulunduğu noktaya ulaşan ekipler, gerekli onarımı yaparak kesintinin olduğu bölgeye enerji verdi.

 

 

 

 

 

“ZOR BİR COĞRAFYADA OLDUKÇA KRİTİK BİR GÖREVİ İFA ETMEKTEYİZ”

 

 

Çalışmalara katılan VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar, olumsuz hava şartlarına rağmen vatandaşların mağdur olmaması için sahada olduklarını söyledi.

 

 

 

 

Kar ve tipi nedeniyle kırsal bölgelerde enerji kesintilerinin yaşandığını belirten Coşar, " Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) olarak zor bir coğrafyada oldukça kritik bir görevi ifa etmekteyiz. Bölgemizde etkili olan yağışlar nedeniyle dün meydana gelen fırtınada iki tane yüksek gerilim direğimize yıldırım isabet etmesi sonucu elektrik dağıtım şebekemizde hasarlar meydana gelmiştir. Derecik köyüne bağlı mezralarımıza ait elektrik dağıtım şebekesinde meydana gelen bu arızalar ekiplerimizce giderilmektedir. Zor bir coğrafyada oldukça kritik bir görevi ifa etmekteyiz. Bölgemizde olan etkili yağışlar zaman zaman şebekemize zarar vermektedir. Vatandaşlarımızın bu Ramazan ayında sahur ve iftarda karanlıkta kalmaması için ekiplerimiz canla başla çalışmaktır." diye konuştu.

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

  • 8 / 1 Muş VEDAŞ ekiplerinin karlı dağlardaki zorlu mesaisi  0

  • 8 / 2 Muş VEDAŞ ekiplerinin karlı dağlardaki zorlu mesaisi  1

  • 8 / 3 Muş VEDAŞ ekiplerinin karlı dağlardaki zorlu mesaisi  2

  • 8 / 4 Muş VEDAŞ ekiplerinin karlı dağlardaki zorlu mesaisi  3

  • 8 / 5 Muş VEDAŞ ekiplerinin karlı dağlardaki zorlu mesaisi  4

  • 8 / 6 Muş VEDAŞ ekiplerinin karlı dağlardaki zorlu mesaisi  5

  • 8 / 7 Muş VEDAŞ ekiplerinin karlı dağlardaki zorlu mesaisi  6

  • 8 / 8 Muş VEDAŞ ekiplerinin karlı dağlardaki zorlu mesaisi  7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.