KORKUT Haber Girişi : 22 Haziran 2024 21:26

Muş ve Filistin arasında kardeş belediye ziyareti

Muş ve Filistin arasında kardeş belediye ziyareti
Filistin'in Selfeed Belediyesi Başkanı Abdülkerim Zubaydi ve beraberindeki heyet, Muş'ta bir dizi temaslarda bulunmak üzere şehre geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Kardeş belediye olan Muş Korkut Belediyesi'ne resmi ziyarette bulunan heyet, Muş Alparslan Havalimanı'nda Belediye Başkanı Haşim Arık tarafından karşılandı. Başkan Haşim Arık, Selfeed Belediyesi heyetini sıcak bir şekilde karşılayarak, kardeş şehir ilişkilerinin önemine vurgu yaptı. Ziyaret kapsamında, iki belediye arasında işbirliğini artıracak projeler ve ortak çalışmalar hakkında görüşmeler yapılacağı bildirildi.

 

 

DAYANIŞMA ZİYARETLERİ 

 

Heyet, Muş'taki ziyaretleri sırasında çeşitli kültürel ve tarihi yerleri gezerek, yerel halkla da bir araya gelecek. Ayrıca, iki belediye arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik çeşitli etkinlikler ve toplantılar düzenlenecek.

 

 


Ziyaretin sonunda, Başkan Haşim Arık ve Başkan Abdülkerim Zubaydi'nin katılımıyla, işbirliği ve kardeş şehir ilişkilerinin pekiştirilmesine yönelik bir protokol imzalanması bekleniyor. Bu ziyaretin, Muş ve Selfeed belediyeleri arasında kalıcı dostluk ve işbirliği köprüleri kurması amaçlanıyor.

 

Haber: Sevda Balkaya

Resmi İlanlar