HASKÖY Haber Girişi : 17 Ekim 2024 00:14

Muş ve Bulanık döneri derken şimdi de Hasköy dönerinin lezzetine doyum olmuyor!

Muş ve Bulanık döneri derken şimdi de Hasköy dönerinin lezzetine doyum olmuyor!
Hasköy ilçesinde faaliyet gösteren Hasköy döner, ilçede olduğu gibi Muş ve civar illerde de damak zevkini düşünenlerin uğrak noktası olmayı başardı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş merkezden Hasköy'e döner yemek için kilometreleri aşan lezzet severler burada sunulan et dönerin tadından kendini alıkoyamıyor.

 

İşletmeciliği Yasin Aktaş tarafından yapılan Hasköy döner şık konseptiyle dikkat çekerken, yaşanan yoğunlukta ayrıca lezzet noktasının yanı sıra kaliteli hizmet ve güler yüzlü personeliyle de özel bir tercih kapısı olduğunu gözler önüne seriyor.

 

 

İşletmeciliğini yaptığı Hasköy Döner salonuna uğrayan damak zevkine düşkün tüm müşterilerine tercihte öncelik sundukları için teşekkür eden Yasin Aktaş, "İlk günden bu zamana tercih edilmemizin haklı gururunu yaşıyoruz. Hizmet kalitemizi bozmadan bundan sonraki her günümüzde aynı heyecan ve arzuyla Hasköy Döner olarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Kalitemizden ödün vermeyeceğiz. Bizi tercih edenler özellikle Muş merkez ve Güroymak ve Tatvan'dan dönerimizi yemeğe gelenler bizi ziyadesiyle mutlu etmektedirler. Bizler müşterisi memnuniyeti odaklı işin kazanç kısmını ikinci planda tutmaktayız. Bizden memnun kalmayan dönerimizin lezzetine varmayan buyursun bizim misafirimiz olsun hiçbir ücret talep etmeyiz ve bu kadar net kalitemizin arkasındayız" dedi.

 

Haber Merkezi  

 

Resmi İlanlar