MANŞET Haber Girişi : 22 Aralık 2023 08:07

Muş, Van, Bitlis, Siirt, Bingöl, Ve Şırnak'ı Etkileyecek! Uyarı Verildi

Muş, Van, Bitlis, Siirt, Bingöl, Ve Şırnak'ı Etkileyecek! Uyarı Verildi
​​​​​​​Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muş Adıyaman, Diyarbakır, Van, Bitlis, Siirt, Bingöl, ve Şırnak'ta yaşayan insanları uyardı. Bu şehirlerde etkisini gösterecek olan kuvvetli sağanak yağış bakın ne zaman başlayacak.

ALPARSLAN DİYARI- Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi.  Bu sabah Adıyaman, Diyarbakır, Van, Bitlis, Siirt, Bingöl, Batman, Muş ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış olacak. Yurdun doğu kesimlerinde bu gün sabah  saatlerinden itibaren kuvvetli ve çok kuvvetli yağış bekleniyor.

 

 

 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu  sabah saatlerinden itibaren doğu bölgelerde görülecek yağışların Bingöl, Siirt ve Şırnak çevreleri ile Diyarbakır, Adıyaman ve Batman'ın kuzey, Muş ve Van'ın güney, Bitlis'in güney ve batı, Mardin'in doğu ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

 

 

 

YÜKSEK KESİMLERE KAR YAĞACAK

 

Şırnak'ın doğusu ile Hakkari çevrelerinde çok kuvvetli olması beklenen yağışların, cumartesi gece saatlerine kadar etkili ve genellikle yağmur ve karla karışık yağmur, 1200 metre üzeri rakımlı kesimlerde yoğun kar şeklinde olacağı öngörülüyor.

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar