MUŞ Haber Girişi : 11 Ocak 2024 10:53

Muş, Van, Bingöl, Hakkâri, Bitlis ve Ağrı için kritik uyarı yapıldı…

Muş, Van, Bingöl, Hakkâri, Bitlis ve Ağrı için kritik uyarı yapıldı…
Kritik iller tek tek uyarıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Doğu Anadolu'daki güzel şehirlerimiz Elazığ, Erzincan, Erzurum, Malatya, Tunceli, Kars, Iğdır, Ardahan, Van, Bingöl, Hakkari, Bitlis, Ağrı ve Muş'ta daha beter olacak.

 

 

Marmara bölgesindeki vatandaşlarımızın uzun bir süreden bu yana bekledikleri soğuklar sonunda etkili olmaya başladı ancak ne soğuk. Resmen dışarıda durulmayacak kadar ciddi bir soğuk hakim. Üstüne İstanbul'un iç ve kıyı bölgelerine de bir türlü kar gelmiyor. 

 

 

Meteoroloji uzmanlarından ise Doğu Anadolu bölgesindeki illerimiz Elazığ, Erzincan, Erzurum, Malatya, Tunceli, Kars, Iğdır, Ardahan, Van, Bingöl, Hakkari, Bitlis, Ağrı ve Muş hakkında flaş bir haber geldi. 

 

 

SOĞUK DAHA DA BETER VURACAK 

 

İstanbul böyleyse, vay bizim güzel şehirlerimiz Elazığ, Erzincan, Erzurum, Malatya, Tunceli, Kars, Iğdır, Ardahan, Van, Bingöl, Hakkari, Bitlis, Ağrı ve Muş'un haline. Çünkü bu illerimizde soğuğun daha da beter bir hale gelmesi bekleniyor. 

 

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, ", Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da KKY ve KAR şeklinde, Akşam saatlerinden sonra sıcaklıkların düşmesiyle Manisa Balıkesir’in yüksek kesimlerinde Çanakkale'de KKY ve KAR kuvvetli" dedi.

 

 

"HABER MERKEZİ"
 

Resmi İlanlar