MUŞ Haber Girişi : 16 Haziran 2023 19:26

Muş Valisinden YKS mesajı, vatandaşları uyardı

Muş Valisinden YKS mesajı, vatandaşları uyardı

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, yarın gerçekleştirilecek olan YKS öncesinde bir mesaj yayınlayarak gençlere başarılar diledi. Gündüzöz, vatandaşları da uyardı

 

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz 17 Haziran 2023 Cumartesi ve 18 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan YKS öncesinde bir mesaj yayınlayarak gençlere başarılar diledi. Vali Gündüzöz’ün mesajı şu şekilde:  “Eğitim hayatı boyunca edindiğiniz bilgi ve birikimleri heyecana ve strese kapılmadan sınava yansıtarak, hak ettiğiniz başarıya ulaşacağınıza, kendinize inandığınız sürece emeklerinizin karşılığını alacağınıza yürekten inanıyorum.

 

Vatandaşlarımızdan da 17 Haziran 2023 Cumartesi ve 18 Haziran 2023 Pazar günü belirtilen sınav saatleri arasında sınavların yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde gürültü oluşturabilecek durumlardan kaçınarak, siren veya korna çalmamaları, inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini rica ediyorum.

 

Bu vesileyle: öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor; YKS’ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Resmi İlanlar