MUŞ Haber Girişi : 16 Ekim 2024 08:42

Muş Valisi köy ziyaretlerinde yol çalışmalarını inceledi

Muş Valisi köy ziyaretlerinde yol çalışmalarını inceledi
Muş Valisi Avni Çakır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ile birlikte Harman ve Arpayazı köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret kapsamında, tamamlanan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Çakır, köy sakinleriyle bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi.

 

 

Köy yollarının ulaşım kalitesini artırmak adına yapılan çalışmaların tamamlanmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Çakır, köy halkıyla sohbet ederek yapılan hizmetlerin köylülerin hayatına olumlu katkı sağlamasını temenni etti. Köy sakinleri ise özellikle yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Çakır ve ekibine teşekkür etti.

 

 

Vali Çakır, köylülerle yaptığı sohbetlerde onların taleplerine de kulak verdi. Köylerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinleyen Vali Çakır, Muş'un kırsal bölgelerine yapılan yatırımların aralıksız devam edeceğini belirtti. Köylülerle sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede, Vali Çakır, her zaman halkın yanında olduklarını vurgulayarak sorunların çözümü noktasında çalışmaların hız kesmeden sürdürüleceğini ifade etti.

 

 

"KÖYLERİMİZE YATIRIMLAR DEVAM EDECEK"

 

Köylerdeki çalışmaların yanı sıra altyapı ve tarımsal kalkınma projelerinin de gündemlerinde olduğunu söyleyen Vali Çakır, kırsal kesimlerdeki yaşam standartlarını yükseltmek adına her türlü desteğin sağlanacağını kaydetti.

 

 

 

HABER SAMİ DEMİR

FOTO: VALİLİK (X)

Resmi İlanlar