MUŞ Haber Girişi : 14 Kasım 2023 13:10

Muş Valisi Çakır,  SGK ve Türk Telekom’u ziyaret etti

Muş Valisi Çakır,  SGK ve Türk Telekom’u ziyaret etti
Muş Valisi Avni Çakır, kurum ziyaretleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk Telekom İl müdürlüklerini ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta göreve başladığı 18 Ağustos 2023 tarihinden bu yana yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren Vali Avni Çakır, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

 

Muş Valisi Avni Çakır, bir yandan Muş Valiliği görevine atanması dolayısıyla tebriklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Muş’un gelişimi ve ekonomik yönden kalkınması amacıyla iş insanları ile bir araya geliyor. Muş’un sorunlarına çözüm bulunması ve devam eden yatırımların zamanında tamamlanması için istişare toplantıları yapan Vali Çakır, iade-i ziyaretlerde bulunarak kurumların faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi almaya devam ediyor.

 

 

 


Vali Avni Çakır, kurum ziyaretleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türk Telekom İl müdürlüklerini ziyaret etti. Muş Valiliği sosyal medya hesabı X’te ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

 

 


 
“Valimiz Sayın Avni Çakır, kurum ziyaretleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Muş İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Sayın Valimiz, kurumda yürütülen çalışmalar hakkında SGK İl Müdürü Nizamettin Recepoğlu'ndan bilgi aldı.” 

 

 

 

“Valimiz Sayın Avni Çakır, kurum ziyaretleri kapsamında Türk Telekom Muş İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.  Sayın Valimiz, kurumda yürütülen çalışmalar hakkında Telekom Müdürü Ahmet Söylemez'den bilgi aldı.” 

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

Resmi İlanlar