MUŞ Haber Girişi : 21 Mart 2024 17:11

Muş Valisi Çakır Emniyet Personeli ile iftar açtı

Muş Valisi Çakır Emniyet Personeli ile iftar açtı
Muş Valisi Avni Çakır, Muş İl Emniyet Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılarak orucunu burada açtı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, İl Emniyet Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılarak orucunu burada açtı.

 

 

 

 

 

Çakır, Muş İl Emniyet Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılarak orucunu burada emniyet mensupları ile birlikte açtı. İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Çakır, halkımızın huzur ve güveni için gece gündüz demeden özverili bir şekilde görev yapan emniyet personeli ile birlikte orucunu açıyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

 

 

 

 

 

 

Yemek duasının ardından tamamlanan iftar yemeği sonrası Vali Çakır, güvenlik konusunda herhangi bir sorun olmadığını vurguladı. Çakır, polislerin özverili çalışmalarını takdir ederek, aziz şehitlerimiz için dua edip, kahraman gazilere de sağlık ve afiyet dileğinde bulundu.

 

 

 

 



İftar yemeğine, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Garnizon Komutanı Ulş. Albay Ali Osman Sağlam, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Karlı ve protokol üyeleri katıldı. 

 

 


“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.