MUŞ Haber Girişi : 12 Mayıs 2024 16:37

Muş Valisi Çakır’dan Şehit Annelerine ziyaret 

Muş Valisi Çakır’dan Şehit Annelerine ziyaret 
Muş Valisi Avni Çakır, anneler günü dolayısıyla Muş'ta yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek, annelerin anneler gününü kutladı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, şehitler P. Er Ali Tekin ve Özel Harekat Polisi Yücel Kurtoğlu'nun annelerini ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Şehit annelerine bayrak temalı tablo takdim Vali Çakır, her zaman onların yanlarında olduklarını, şehit ve gazi ailelerine her zaman kapılarının açık olduğunu ifade etti.

 

 

 

 

 

Muş Valisi Avni Çakır, Eşi Bahar Çakır, İl Garnizon Komutanı Ulş. Albay Ali Osman Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Kasım Ermiş, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kırtay ile birlikte aileleri evlerinde ziyaret eden Vali Çakır, aileleri bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

 

 

 

 

 

Vali Çakır, şehit aileleri ziyaretinde, "Vatanımızın birliği uğruna canlarını veren şehitlerimizin yakınları bizim için kutsal birer emanettir. Kahramanlarımızın aziz hatıralarını yaşatmaya devam edeceğiz. Devletimizin ve vatanımızın bekası için evlatlarını adayan tüm şehit annelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar