GÜNDEM Haber Girişi : 23 Kasım 2023 23:17

Muş Valisi Çakır’dan “öğretmenler günü” mesajı

Muş Valisi Çakır’dan “öğretmenler günü” mesajı
24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınlayan Muş Valisi Avni Çakır, “öğretmenlik en saygın meslekler arasında yer almıştır” dedi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Vali Çakır yayınladığı mesajda,  “Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesinde, ülkelerin kalkınması ve milletlerin hayatında eşsiz bir yere sahip olan öğretmenler, bütün toplumlarca tarihin her döneminde büyük bir itibar görmüş ve öğretmenlik en saygın meslekler arasında yer almıştır.” İfadelerini kullandı.

 

 

Ülkemizin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek isteyen öğretmenlerimizin milli şuura sahip nesiller yetiştirmek için büyük bir çaba gösterdiğine şahit oluyoruz diyen Vali Çakır yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Ailesine, milletine ve bu aziz milletin onurlu bir bireyi olarak kendisine karşı sorumluluk duyan, erdemli bir yaşamı her şeyden üstün tutan genç nesillerin yetişmesinde başrolü oynayan kişiler şüphesiz öğretmenlerimizdir.

 

 

Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin almış olduğu bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceklerine, genç nesillerin vatan sevgisi ve fikir hürriyetinin birer timsali olarak yetişmeleri için canla başla çalışacaklarına ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni hedeflerine, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracak yolda kararlılıkla yürüyeceklerine yürekten inanıyor, eğitim camiamızın temsilcilerine teşekkür ediyorum. 

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere memleketin dört bir yanında çalışarak bu kutsal görevi yerine getirirken şehit düşen ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere yol gösteren tüm eğitim-öğretim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü gönülden kutluyorum.”

 

"HABER MERKEZİ"

Resmi İlanlar