MUŞ Haber Girişi : 14 Eylül 2024 10:09

Muş Valisi Çakır'dan Mevlid Kandili mesajı

Muş Valisi Çakır'dan Mevlid Kandili mesajı
Muş Valisi Avni Çakır, Mevlid Kandili vesilesiyle yayımladığı mesajında, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) insanlığa getirdiği ilahi rehberlik ve iyiliklerle dolu hayatının önemine vurgu yaptı.

ALPARSLAN DİYARI-Peygamber Efendimizin, Yüce Allah’ın bizlere bir lütfu olduğunu ifade eden Vali Çakır, onun insanlık için bir yol gösterici, sönmeyen bir kandil ve ilahi bir nur olduğunu belirtti.

 

Vali Çakır, Peygamber Efendimizin güzel ahlak, adalet, fazilet ve iyilik timsali olduğunu ifade ederek, "O, barışın, huzurun, hayır ve esenliğin yeryüzünde tesis edilmesini sağlamıştır" dedi. Ayrıca, aile hayatımızda, milli değerlerimizin korunmasında ve devlet bütünlüğünün muhafazasında Hz. Muhammed’in sağlam karakterinin örnek alınmasının önemini vurguladı.

 

Bu manevi gün ve gecelerin huzurunu yaşayan milletimizin inancı, sadakati ve güç birliği sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelineceğine inandığını belirten Vali Çakır, Mevlid Kandili’nin Muş halkına ve İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennilerinde bulundu.

 

"Mevlid Kandiliniz mübarek olsun" diyerek mesajını sonlandırdı.

 

HABER MERKEZİ 

 

Resmi İlanlar