MUŞ Haber Girişi : 05 Nisan 2024 11:19

Muş Valisi Çakır'dan Kadir Gecesi Mesajı

Muş Valisi Çakır'dan Kadir Gecesi Mesajı
Muş Valisi Avni Çakır, "Kadir Gecesi" dolayısıyla mesaj yayımladı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, Kadir Gecesi'nin önemine ve güzelliğine dikkat çekerek, "Rahmet ve bereketin bol yaşandığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran Kadir Gecesi’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

 

 

İbadet ve dua ile af ve mağfiret isteyen tüm insanlığa mükafat verileceği müjdelenen bir gece olduğunu belirten Çakır, “İbadet ve dua ile af ve mağfiret isteyen tüm insanlığa mükafat verileceği müjdelenen bu gece; kendimize, ailemize, toplumumuza karşı sorumluluklarımızın bir kez daha hatırlanmasına ve gönül huzurunun devamına vesile olmaktadır” ifadelerini kullandı. 

 

 

 Vali Çakır, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

 

“Tüm insanlık için hidayet ve mutluluk rehberi olan yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği Kadir Gecesi, Cenabı Allah’ın rahmet ve bağışlamasının sağanak halinde yeryüzünü kapladığı, dileyen hiçbir müminin dualarının geri çevrilmediği, tövbelerin kabul edildiği, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran müstesna bir gecedir.

 

 

Bu gece, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendirmemiz gereken bir fırsattır. Zira birlik ve beraberlik içinde olan toplumlar, zorlukların üstesinden daha kolay gelirler.

 

 


Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyor, tüm Muşlu hemşehrilerimin Kadir Gecesini tebrik ediyorum."

 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

Resmi İlanlar