MUŞ Haber Girişi : 07 Aralık 2023 01:30

Muş Valisi Çakır’dan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Muş Valisi Çakır’dan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
Muş Valisi Avni Çakır, Muş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Basının üstlendiği görevin büyük önem taşıdığını belirten Vali Çakır, doğru habercilik yapan Muşlu basın mensuplarının her zaman yanında olacağını vurguladı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, cemiyet binasında, Muş Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Emrullah Özbey ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

 

 

Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, ziyarette faaliyetleri hakkında Vali Avni Çakır’a bilgi verdi.

 

 

 

Muş Gazeteciler Cemiyetine iade-i ziyarette bulunan Vali Çakır, Cemiyet Başkanı Emrullah Özbey ve yönetimi ile bir süre sohbet ederek, Muş’un gelişimine yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.

 

 

 

 

Göreve başladığı ilk günden itibaren Muş basınını yakından takip ettiğini ifade eden Vali Çakır, tarafsız ve sorumlu bir yayımcılık anlayışı ile toplumunun ve vatandaşlarımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini gündeme taşıyan basın kuruluşlarının, gazetecilerin aynı zamanda önemli bir kamu görevini yerine getirdiklerini söyledi.

 

 

 

 

Bu doğrultuda büyük bir gayretle ve fedakârca görev yapan Muş basınına Cemiyet Başkanı Emrullah Özbey’in şahsında teşekkür eden Vali Çakır, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

“GÖNÜLLERE DOKUNDUĞUNUZA ŞAHİDİZ”

 

Vali Avni Çakır’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Emrullah Özbey ise, bu tür ziyaretlerin kentin sosyal ve kültürel gelişimi noktasında dayanışma açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

 

 

 


Kentte her kesime gösterilen yakın ilgi ve alaka için Vali Çakır’a teşekkürü bir borç bildiğini kaydeden Başkan Özbey, “Gazeteciler bir ilin aynası olmakla beraber o ilin tarih, kültür, spor ve sosyal faaliyetlerinin gelişmesinde başrol alan kişilerdir. Sizinle yapacağımız dayanışma ve danışma ile kentimize daha iyi hizmetlerin geleceğinden hiç şüphemiz yoktur. Yapmış olduğunuz ziyaretler, gönüllere dokunuşlarınızı takdirle izlemekteyiz. İnşallah ilk günkü heyecanınızla devam ettiğiniz halkla iç içe olan yakınlığınız her daim devam eder. Sizinle birlikte Muş’umuza hizmet etmek ve tecrübelerinizden faydalanmak bizler için de son derece önemli bir fırsattır. İnşallah ilimizi hep birlikte en iyi yere taşımak için çaba harcayacağız. Tekrardan ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

 


“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar