EĞİTİM Haber Girişi : 02 Ekim 2023 11:33

Muş Valisi Çakır’dan akademik yıl mesajı

Muş Valisi Çakır’dan akademik yıl mesajı
Muş Valisi Avni Çakır, 2023-2024 akademik yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vali Çakır Mesajında, “ülkemizin geleceği olan gençlerimiz; okullarına ve hocalarına kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeler.”  dedi.  

ALPARSLAN DİYARI-Vali Çakır, “2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının, başta Muş Alparslan Üniversitesi öğrenci, akademik ve idari personeli olmak üzere ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

 

Vali Çakır mesajında şu ifadelere yer verdi: 


“Yeni bir akademik döneme başlanılan bu anlamlı haftada, ülkemizin geleceği olan gençlerimiz; okullarına ve hocalarına kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeler. Biliyoruz ki; milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak, millî ve manevi kültürümüzü ve değerlerimizi yaşatmak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda evlatlarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir.” 

 


Vali Çakır, “Üniversite hayatına ilk kez adım atan öğrencilere ve akademik personellere yeni  2023-2024 akademik yılında başarılar dilerim. 

 

Üniversite hayatına ilk kez adım atan öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimize mutlu, başarılı ve keyifli bir akademik yıl dilerim” ifadelerini kullandı.  

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

Resmi İlanlar