MUŞ Haber Girişi : 06 Nisan 2024 14:22

Muş Valisi Çakır’dan AA’ya 104. Yıl kutlaması…

Muş Valisi Çakır’dan AA’ya 104. Yıl kutlaması…
Muş Valisi Avni Çakır, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, mesajında Milli Mücadele'nin başladığı süreçte bağımsızlık hareketini hem yurda hem de dünyaya duyuran AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade etti.

 

 

Ajansın 104 yıl önce olduğu gibi bugün de aziz milletin sesini dünyaya duyurmaya devam ettiğini belirten Çakır, 104 yıldır dünya genelinde güvenilir, tarafsız ve ilkeli haberciliğiyle önemli bir misyon üstlenen Anadolu Ajansı, Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmakta büyük bir rol oynamıştır. Anadolu Ajansı, haberde doğruluk ve tarafsızlık ilkesinden ödün vermeden, sağlam ve güvenilir habercilik anlayışını sürdürmüş, toplumun aydınlanmasına katkı sağlamıştır. Bu uzun yolculukta elde edilen başarılarla dolu geçmişiyle Anadolu Ajansı, yerel ve uluslararası alanda itibarını her geçen gün pekiştirerek hizmetlerine devam etmektedir.” ifadelerini kullandı. 

 

 

“ANADOLU AJANSI, HABERCİLİK ALANINDA DAİMA ÖNCÜ BİR KURULUŞ VE GÜVENİLİR BİR HABER KAYNAĞI OLMUŞTUR”

 

 

Vali Çakır, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan, halkın doğru bilgilerle aydınlatılması konusunda hizmet kalitesinden ödün vermeyen Anadolu Ajansı, habercilik alanında daima öncü bir kuruluş ve güvenilir bir haber kaynağı olmuştur.
Kurtuluş Savaşı’ndan bugüne halkımızı ve dünya kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme görevini üstlenen, Milli Mücadelemize, Cumhuriyetimizin kuruluşuna, ülkemizin büyümesine ve gelişmesine her aşamasında tanıklık eden Anadolu Ajansı’nın 104. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Anadolu Ajansının kuruluşunda emeği geçenleri şükranla anıyor, kurumun tüm çalışanlarına başarılar diliyorum."

 


“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

Resmi İlanlar