MUŞ Haber Girişi : 10 Ocak 2024 09:43

Muş Valisi Çakır’dan 10 Ocak İdareciler Günü mesajı 

Muş Valisi Çakır’dan 10 Ocak İdareciler Günü mesajı 
Muş Valisi Avni Çakır, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

ALPARSLAN DİYARI- İdarecilerin, milletin gücünü, desteğini, saygısını kazanarak, sorumluluk alanlarındaki görevlerinin gereğini layıkıyla yerine getiren Mülki İdare Amirlerimiz devletin millete uzanan eli olduklarını ifade eden Vali Çakır, “Bir ülkenin geleceğini değiştiren projelerde, hizmete, kalkınmaya, adalete ve gelişmelere imza atan idarecilerimiz, sadece yöneten değil, halkla işbirliğine her daim hazır olan devlet kapısıdır” dedi.

 


“TÜRKİYE'NİN YAKALADIĞI BU GELİŞME İVMESİNDE BÜYÜK PAY SAHİBİDİRLER”
    

 

Mülki İdare Amirleri, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü değil, şefkatini de temsil etmekte olduklarını söyleyen Vali Çakır, “Devletimiz ile milletimiz arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedir. Ülkemizin her köşesinde üstün bir gayret, yüksek vazife bilinci ve inançla çalışan idarecilerimiz, Türkiye'nin yakaladığı bu gelişme ivmesinde büyük pay sahibidirler. Mülki İdare Amiri, kendisini vatanına ve milletine adayan, vatandaşlara efendilik eden değil, hizmet eden kişidir” ifadelerini kullandı. 

 

 


“Devletimizle vatandaşımız arasındaki bağı kuvvetlendirerek ülkemizin gelişmesi için çaba sarf eden, birlikte görev yaptığımız Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımız başta olmak üzere, tüm Mülki İdare Amirlerimizin “10 Ocak İdareciler Günü’nü” kutluyor, aileleri ile sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

Resmi İlanlar