MUŞ Haber Girişi : 11 Mayıs 2024 14:11

Muş Valisi Çakır: Annelerimiz vazgeçilmez değerlerimizdir

Muş Valisi Çakır: Annelerimiz vazgeçilmez değerlerimizdir
Muş Valisi Avni Çakır, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

ALPARSLAN DİYARI- Çakır, mesajında aile hayatının birleştirici unsuru olan, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş annelerin, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olduklarını belirtti.

 

 

Vali Çakır mesajında, “Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler; yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima aranan annelerimiz; vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir.” dedi. 

 

 


Günümüzün ve geleceğimizin şekillenmesi adına atılan her adımın ardında annelerin olduğunu ifade eden Çakır, mesajının devamında şunları kaydetti:

 

 

“Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler; yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima aranan annelerimiz; vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir.

 

 


Günümüzün ve geleceğimizin şekillenmesi adına attığımız her adımın ardında, hayat yolculuğuna adım attığımız ilk andan itibaren bizleri elleriyle besleyen, dualarıyla koruyan, yüreği ile seven annelerimizin sıcak eli ve yol gösterici ayak izleri vardır.

 

 


Karşılıksız emek ve şefkatin kaynağı olan annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatımızın temel dinamikleridir.

 

 


Tüm gönülleri fetheden ve tarih boyunca kazanılan zaferlerin tek kahramanı olan başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, tüm cennet annelerinin “Anneler Günü”nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum.”

 


“HABER: KADER AKÇİL”

 

Resmi İlanlar