SPOR Haber Girişi : 21 Aralık 2023 11:56

Muş Valisi Çakır: 1071 Malazgirtspor kulübü ‘BAL’ ligine yakışır!

Muş Valisi Çakır: 1071 Malazgirtspor kulübü ‘BAL’ ligine yakışır!
Muş Valisi Avni Çakır’ın Malazgirt Belediyesini ziyareti etti. Ziyarette, 1071 Malazgirtspor Kulübü ve Bulanık Bilicanspor Kulübü heyeti ile de görüşen Vali Çakır, 1071 Malazgirtspor’un BAL ligine yakışacağını söyledi. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş'un Malazgirt ilçesinde faaliyet gösteren 1071 Malazgirtspor Kulübü Başkanı İsmail Türeli ve Muş’un Bulanık İlçesinde sportif faaliyet gösteren Bulanık Bilicanspor kulübü Başkanı Veysi Yılmaz, Muş Valisi Avni Çakır ile Malazgirt belediyesinde görüştüler. 

 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malazgirt ilçesine giden Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt Belediyesi ziyareti sırasında Malazgirt ve Bulanık ilçesi takımlarının başkanlarıyla görüştü. 

 

Muş’ta yapılan futbol müsabakalarında tarihi Malazgirt ilçesini bu sezon da Süper Amatör Ligde temsil eden 1071 Malazgirtspor Kulübüne başarı dileklerini ileten Vali Çakır, "Bizde Malazgirt ilçemiz ve Bulanık ilçemizde yapılan her türlü spora sonuna kadar desteklerimizi veriyoruz ve destek vermeye devam edeceğiz. Adına yakışır bir şekilde 1071 Malazgirtspor’u BAL liginde görmek isteriz" dedi.

 

Muş Valisi Avni Çakır'a teşekkür edene 1071 Malazgirtspor kulübü başkanı İsmail Türeli ve Bulanık Bilicanspor kulübü başkanı Veysi Yılmaz, "Sayın valimiz Avni Çakır Muş'ta göreve geldiğinden bu yana sürekli spor ve sporcularla bir araya geliyor ve onları destekliyor. Sayın Valimize spora verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar. 

 

1071 Malazgirtspor ve Bulanık Bilicanspor kulüpleri daha sonra Vali Çakır'a takımlarının forma ve atkısını hediye ettiler.

 

"HABER: İLHAN GÜVENİR"

 

Resmi İlanlar